Zakelijk

Bedrijven in Waalwijk en omstreken doen aan relatiebeheer. Dat doet elk bedrijf. Een cadeautje bij een receptie of een jubileum, dat hoort er zo’n beetje bij. Een cadeau van Wereldwinkel Waalwijk is dan iets speciaals. Dan laat u zien, dat u ook als bedrijf betrokken bent bij een betere wereld. Dat u een duurzame en maatschappelijk verantwoorde ondernemer bent.

FairTrade in het bedrijf

Wie begaan is met producenten in ontwikkelingslanden kan ook “dichtbij” verantwoord ondernemen. Om u een voorbeeld te geven; een bedrijf met honderd koffie/thee drinkers kan 2 koffieboeren en hun gezinnen voorzien van een jaarinkomen. Wereldwinkel Waalwijk levert Fairtrade kwaliteits-producten voor bedrijven en instellingen. Denk aan koffie, thee, boilogische wijnen, sapjes, koekjes en chocolade in vele smaken. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend over de mogelijkheden te praten.

Kerstpakketten

Voor een kerstpakket met een bijzondere kerstgedachte, bent u bij de Wereldwinkel aan het juiste adres. Zo’n pakket sluit aan bij het “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen”. En dat maakt een kerstgeschenk van de Wereldwinkel nou nét even anders dan alle anderen. Producenten van onze Fairtrade producten worden eerlijk beloond voor hun werk waardoor ze hun levensomstandigheden kunnen verbeteren, hun kinderen naar school kunnen laten gaan en hun leefomgeving kunnen opkrikken. Wereldwinkel Waalwijk doet haar werk met liefde en zonder winstoogmerk.

Onze vrijwilligers doen er alles aan om uw pakket zo mooi mogelijk in te pakken. Wij raden u aan om uw bestelling zo vroeg mogelijk te plaatsen. Speciaal voor onze producenten, die alles op een ambachtelijke en verantwoorde, dus tijdrovende manier maken. Hoe eerder wij uw bestelling plaatsen, hoe fijner het is voor hen en hoe meer kans u hebt dat alles compleet is.
Wilt u meer weten of onze kerstbrochure aanvragen dan kunt u contact met ons opnemen via email of telefoon of u kunt deze downloaden (zie onder). U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel.

Deze digitale brochure kunt u doorbladeren door rechts op het plaatje te klikken

of klik HIER om pdf bestand te openen

Kerstmarkt

Organiseert u voor uw medewerkers een kerstmarkt inplaats van een kerstpakket dan kunnen wij u ook hiermee van dienst zijn. Wij komen graag naar u toe.

Cadeaubonnen

Wilt u de ontvanger zelf een Fairtrade cadeau laten kiezen dan is onze cadeaubon de juiste keuze