Privacy verklaring Wereldwinkel Waalwijk

30 april 2018


Uw privacy is voor Wereldwinkel Waalwijk van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet (AVG). Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website www.wereldwinkelwaalwijk.nl allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.
Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact met ons op.

Contactformulier en Nieuwsbrief

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen.
Hiervoor gebruiken wij uw, e-mailadres, ip-adres, telefoonnummer, naw-gegevens en geslacht. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.
U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. 
Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en acties. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. 
Uw e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Andere partijen

Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instellingen, alleen wanneer wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).



Cookies

Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. We kunnen er ook het aantal bezoekers mee zien.
Wij zien geen naam, url of andere zaken van de bezoeker. Is slechts ter analyse van de hoeveelheid bezoekers.
Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Als u daarna akkoord gaat en verder gebruikt, nemen wij aan dat u geen bezwaar hebt tegen de cookies.
U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar dan kan het zijn dat sommige dingen van onze website dan niet goed meer werken.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
U hebt de volgende rechten:


  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen

  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

  • het laten corrigeren van fouten

  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

  • intrekken van toestemming

  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Klacht indienen

Als u vindt dat wij niet op de juiste manier met uw gegevens omgaan, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. 
Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Wereldwinkel Waalwijk – Grotestraat 231a – 5141JS Waalwijk

E-mail: info@wereldwinkelwaalwijk.nl  –  Telefoon:  0416-343342