Cadeau-artikelen

Wie iemand een cadeau geeft van Wereldwinkel Waalwijk, geeft ook zichzelf een cadeautje. Het gevoel namelijk, dat je daarmee iets bijdraagt aan een betere wereld. Dat je iets bijzonders geeft. Dat je niet alleen de ontvanger blij maakt, maar ook de maker en zijn familie. Én ook jezelf. Onze cadeau’s zijn niet ergens aan een lopende band gemaakt, maar met ambachtelijke handen. Met liefde voor de lokale tradities. En eerlijk betaald. Je kunt daarbij denken aan kunstnijverheid, mode-accessoires, muziek, tassen, serviezen en woon-artikelen en nog veel meer. En voor wie er niet meteen uitkomt, hebben we een Wereldwinkel Waalwijk cadeaubon. Niet voor niets is de Wereldwinkel al drie keer verkozen tot dé beste cadeauwinkel.

    DE DOPPER is een waterflesje met een verhaal. Dit handige meeneemflesje is voor het grootste gedeelte gemaakt van gerecycled materiaal, vrij van de schadelijke geachte stof BPA. DE DOPPER is gemakkelijk af te wassen en eindeloos te hergebruiken. Een gedeelte van de omzet gaat naar een project in Nepal voor het aanleggen van waterpompen en veilige sanitaire voorzieningen. Schoon drinkwater is namelijk lang niet overal zo vanzelfsprekend als hier in Nederland.

Duurzaam Ecozz Tasje

100 % gemaakt van gerecyclede petflessen. Waterdicht met een handige rits. Verkrijgbaar in vele dessins, van bekende kunstwerken tot fleurige bloemenprints.

 

Keep Leaf  lunch baggie uit India

Een duurzaam en fleurig alternatief voor een plastic boterhamzakje. Ideaal voor onderweg, gemaakt van katoen met waterafstotende nylon binnenkant. Geheel vrij van schadelijke stoffen zoals weekmakers, lood enBPA. En makkelijk afwasbaar in vaatwasser , wasmachine of onder de kraan!

Mooie collectie armbanden ringen en kettingen uit verschillende materialen voor jong en oud.

Een doosje vol …..

Neem op gevoel met het bijgeleverde pincet een rolletje uit het doosje….

 

 en laat je inspireren door de gevonden spreuk over liefde, vriendschap, geluk, gezelligheid, wijsheid of kracht .

Met de hand gevormde vaas gemaakt in Indonesië.

Vaas van ontwerp Piet Hein Eek, gemaakt in Vietnam

Aardewerkschalen
Een groot assortimant aan schalen in diverse vormen, kleuren, maten en decoraties. Handgemaakt door pottenbakkers uit Tunesië 

Boeddha

Sommige mensen beweren dat het ongeluk brengt als je een Boeddha voor jezelf koopt, maar dat is een fabeltje. Als de Boeddha je een goed gevoel geeft en je het beeld met respect behandelt, kan je ‘m ook aan jezelf geven. Maar krijgen is natuurlijk altijd leuker!

Slaafvrije chocolade
Tony’s Chocolonely, heerlijke chocolade gemaakt van eerlijke cacoa en rietsuiker. Verkrijgbaar in diverse lekkere smaken om je vingers net niet bij op te eten. Ook verkrijgbaar : Tiny Tony’s  Lekker om te krijgen of om uit te delen.