Cadeau artikelen


Wie iemand een cadeau geeft van Wereldwinkel Waalwijk, geeft ook zichzelf een cadeautje. Het gevoel namelijk, dat je daarmee iets bijdraagt aan een betere wereld. Dat je iets bijzonders geeft. Dat je niet alleen de ontvanger blij maakt, maar ook de maker en zijn familie. Én ook jezelf. Onze cadeau’s zijn niet ergens aan een lopende band gemaakt, maar met ambachtelijke handen. Met liefde voor de lokale tradities. En eerlijk betaald. Je kunt daarbij denken aan kunstnijverheid, mode-accessoires, muziek, tassen, serviezen en woon-artikelen en nog veel meer. En voor wie er niet meteen uitkomt, hebben we een Wereldwinkel Waalwijk cadeaubon. Niet voor niets is de Wereldwinkel al drie keer verkozen tot dé beste cadeauwinkel!

 

Hieronder een greep uit ons assortiment:

 

Mondkapjes uit Sri lanka gemaakt van hand- geweven katoen, aan twee kanten draagbaar en met opening voor filter.
Wassen op 60 graden.

Zonnig , kleurrijk aardewerk uit Mexico.

Diverse mooie beeldjes uit Zimbabwe.

De Dopper wordt volledig klimaatneutraal geproduceerd en bevat geen giftige weekmakers.

Met de aankoop van een Dopper steunt u het Dopper foundation project " Water in Nepal".

Kunst uit Zimbabwe. 
Mooie verbindingsvormen vanuit welke hoek je het ook bekijkt.

De Moeder's Gouden Geuren zijn natuurvriendelijk en handmatig gemaakt en daarom natuurlijk en bijzonder zacht van geur. De geuren hebben een heerlijke nageur en blijven nooit lang hangen.

Diverse handgemaakte beelden uit Zimbabwe.

Duurzame boterhamzakjes en lunch/ koeltasjes.

De vrolijke en handige zakjes blijven ,ook na langdurig gebruik en veelvuldig wassen , altijd fris.

Fraai gestileerde beelden uit Mexico.

De zeer decoratieve Swazi Kaarsen worden met de hand gemaakt in Swaziland .Er wordt gebruik gemaakt van een speciale harde was die de buitenste schil van de kaars vormt. Die schil smelt nauwelijks  wanneer de kaars brandt.Daardoor is de kaars meerdere keren te gebruiken. Plaats een waxinelichtje en je kaars kan weer mee voor de tweede ronde!

Niet weg te denken uit ons assortiment..Tony Chocolonely de 100% slaafvrije chocolade in heel veel heerlijke smaken.

Ecozz opvouwbare shopper met rits van 100%gerecyclede Pet flessen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren met diverse afbeeldingen.